Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
of 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 82.9 g
- Vetten
- 58.8 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 min
Frittata
35 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Carciofi alla romana
50 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Orata al sale
40 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Marmellata con zucchero gelificante
30 min