Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
of 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 82.9 g
- Vetten
- 58.8 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
45 min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1hod.
Lasagne al forno
2hod. 30min
Orata al sale
40 Min
Pizza Margherita
2hod.
Salsa olandese
15 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1hod.
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Orata in crosta di sale
35 min
Risotto ai frutti di mare
1h 15min
Tris di riso, pesce e verdure
35 min