Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato veloce alla frutta
10 min
Dado vegetale
50min
Polpette al sugo
45min
Minestrone
45min
Pizza Margherita
2h
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Carciofi alla romana
50min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di cavolo
50min
Frittata di zucchine
40min