Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55 Min
Frittata
35 Min
Impasto per pizza
1h
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Gratin di patate
1h 10 min
Zuppa di verdure
25 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Carciofi alla romana
50 min
Sugo alla bolognese vegano
40 Min