Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Crostata di mele
1h 15 min
Asparagi con patate
50 min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Minestrone
45 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Carciofi alla romana
50 min
Zuppa di zucca
35 min
Funghi all'aglio
20min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Purea di patate
45 min