Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1000 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Scheiben (4 mm)
- 20 g di olio di colza
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di yogurt naturale
- 30 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 1 cucchiaio di senape
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 15 g di erba cipollina fresca, in Ringen
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Patate lesse
30min
Insalata di mele e carote
5min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Mousse di tonno
5min
Sciroppo al tè freddo
25 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Insalata di carote
15min
Treccia al burro a 6 capi
2 Std. 35 Min
Treccia bernese
1h 45min
Biscotti milanesini
3h