Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate
- 600 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1000 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
Salsa
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di senape in grani grossi
- 20 g di olio di semi di girasole
- 50 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 70 g di maionese
- 50 g di panna acida
- un pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 cipollotto con il ciuffo verde, a rondelle (3 mm)
Decorazione
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1551.1 kJ / 370.4 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 23.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di mele
20 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Insalata di pasta
30min
Salsa all'aglio
10min
Composta di mele
20 min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Sformato di pasta
50min
Insalata di patate
1h 5 min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min