Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzoccheri
- 150 g di formaggio di montagna grigionese
- 200 g di grano saraceno
- 150 g di farina
- 150 g di latte
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale, e 1 cucchiaio per l'acqua di cottura
- 3000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, in Würfeln (1 cm)
Verdure
- 80 g di cipolle, halbiert
- 150 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 6 foglioline di salvia fresca
- 80 g di pancetta, in Stücken (3 cm)
- 50 g di burro
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di foglie di spinaci fresche
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3643 kJ / 871 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Zuppa di porri e formaggio
30 λεπτ.
Birchermüesli
1ωρ. 10 λεπτ.
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Birchermüesli
1ωρ. 10 λεπτ.
Torta di pane
1ωρ. 20 λεπτ.
Brunsli di Basilea
8h 40min
Capuns grigionesi
35min
Tartare di carne
30 λεπτ.
Polenta ticinese
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min