Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzoccheri
- 150 g di formaggio di montagna grigionese
- 200 g di grano saraceno
- 150 g di farina
- 150 g di latte
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale, e 1 cucchiaio per l'acqua di cottura
- 3000 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, in Würfeln (1 cm)
Verdure
- 80 g di cipolle, halbiert
- 150 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 6 foglioline di salvia fresca
- 80 g di pancetta, in Stücken (3 cm)
- 50 g di burro
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di foglie di spinaci fresche
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3643 kJ / 871 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Polenta ticinese
45min
Gnocchi di patate
1h 15min
Risotto alla milanese
30min
Verdure asiatiche in agrodolce
Geen beoordelingen
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Riso casimiro
45min
Salsa french dressing
20 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Biscotti milanesini
3 godz.