Crostata di cipolle e formaggio

Crostata di cipolle e formaggio

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

Stampo
  • burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
  • 175 g di farina bigia
  • 80 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 60 g di acqua
Ripieno
  • 150 g di formaggio Gruviera a pezzi (3 cm)
  • 500 g di cipolle tagliate a metà
  • 40 g di burro
  • 200 g di panna intera
  • 2 uova
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.6 g
Calorieën 3342 kJ / 805 kcal
Vetten 61 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...