Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto in pastella
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 1 di filetto di maiale (circa 500 g)
- 1 di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di burro, non salato
- 200 g di piselli surgelati, scongelati
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di acqua
- 1 confezione di pasta sfoglia, steso (25 x 42 cm)
- 2 cucchiai di pangrattato
- 12 fette di bacon a fette
- 1 uovo, sbattuto
Salsa
- 150 g di panna intera, fredda
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 10 g di burro, non salato
- 150 g di vino Prosecco o di champagne, (secco)
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3769 kJ / 905 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Gratin di patate
1h 10min
Torta di carote argoviese
2h
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Salsa alle arachidi
10min
Coq au vin
2h
Pane alle pere
28hod.
Flammkuchen vodese
1h 30min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Crema Thermomix®
45min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Insalata di miglio in bicchiere
Geen beoordelingen