Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro spicchi
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
- 2 uova sode, tritate
Impasto
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 50 g di vino bianco
- 90 g di burro
- 1 uovo
- 25 g di lievito fresco
- 450 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
- farina bianca per il piano di lavoro
- 1 tuorlo, per spennellare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24.07 g
- Koolhydraten
- 61.73 g
- Vetten
- 38.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40 Min
Polenta ticinese
45 Min
Gamberi al curry
35min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Chips croccanti con guacamole
1 Std.
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Insalata di pasta
35min
Pane per toast
3 Std.
Knöpfli
50 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Treccia bernese
1h 45min