Empanada di tonno

Empanada di tonno

4.6 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 pezzi

Ingrediënten

Ripieno
  • 300 g di cipolle tagliate in quattro spicchi
  • 150 g di peperoni rossi a pezzi
  • 150 g di peperoni verdi a pezzi
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 50 g di olio di oliva
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
  • 2 uova sode tritate
Impasto
  • 50 g di acqua
  • 50 g di olio di oliva
  • 50 g di vino bianco
  • 90 g di burro
  • 1 uovo
  • 25 g di lievito fresco
  • 450 g di farina bianca
  • 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
  • farina bianca per il piano di lavoro
  • 1 tuorlo per spennellare

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 24.07 g
Calorieën 2904 kJ / 694 kcal
Vetten 38.85 g
Koolhydraten 61.73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...