Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 300 g di cipolle, tagliate in quattro spicchi
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di tonno all’olio di oliva o al naturale
- 2 uova sode, tritate
Impasto
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di oliva
- 50 g di vino bianco
- 90 g di burro
- 1 uovo
- 25 g di lievito fresco
- 450 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
Realizzazione dell'empanada
- farina bianca per il piano di lavoro
- 1 tuorlo, per spennellare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24.07 g
- Koolhydraten
- 61.73 g
- Vetten
- 38.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne classiche
2h
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Frittelle di patate
45 Min
Insalata di pasta
35 dk
Involtini estivi
30 Min
Rotoli di tacchino al gorgonzola
1sa
Olive croccanti
1sa 30 dk
Hot dogs
35 dk
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Rösti alla bernese
40 dk
Focaccia di patate
2 godz. 50 min