Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 15 g di basilico, fresco, solo le foglie
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale - 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di erbe secche miste all'italiana, (es. prezzemolo, basilico, origano, maggiorana, rosmarino, salvia)
- 1000 g di gnocchi (freschi o confezionati)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta con composta di ananas
Geen beoordelingen
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
French Dressing
15min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 godz. 15 min
Gratin di patate
1h 10min
Torta tiepida al cioccolato
1 Std. 15 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Crêpe
1 Std. 15 Min