Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o linguine
- 100 g di fagiolini verdi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pesto di basilico
10 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40 min
Berry curd (crema di frutti di bosco)
Keine Bewertungen
Smoothie A-C-E
5 min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Insalata di pasta alle verdure
1óra
Gnocchi Tricolore
35 min
Olive croccanti
1h 30 min
Sorbetto al lime e lamponi
10 min
Lasagne alla zucca
1h 40 min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min