Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 4 cosce di pollo, con pelle e ossa
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 200 g di prosciutto crudo, a dadini
- 400 g di funghi champignon freschi
- 300 g di fondo di manzo
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 bacello di timo fresco
- 30 g di acqua
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2725 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Spezzatino alla zurighese
50 min
Petto di pollo al Metaxa
1h
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 Min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Pollo con curry alla giapponese
55 Min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Fagottini di pollo con patate e verdure
55 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Gamberi al curry
35 Min