Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta per cannelloni
  • 300 g farina
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 700 g di acqua
  • 600 g di spinaci in foglie, surgelati
  • 150 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 600 g di ricotta vaccina ben scolata dal siero
Besciamella
  • 500 g di latte
  • 50 g farina
  • 20 g di burro
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
  • 2 - 3 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 20 g di burro a fiocchetti

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 41.9 g
Calorieën 3753 kJ / 897 kcal
Vetten 45.9 g
Vezels 302.1 g
Koolhydraten 84.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...