Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
Ragù
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 700 g di latte
- 50 g di burro
- 60 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 250 g di pasta secca, tipo lasagna (circa 12 fogli da 10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2975 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti al prosciutto
35min
Lasagne al forno
2h 30min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Lasagne
2h
Crocchette di pesce persico
Nessuna valutazione
Parmigiana di melanzane
2h
Sformato di pasta
50min
Gratin di patate
1h 10min
Spaghetti alla carbonara
30min
Empanada di tonno
1h 10min
Riso casimiro
45min