Risotto al  limone e spinaci

Risotto al limone e spinaci

3.7 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di formaggio Appenzeller formaggio alla
    panna, a pezzi (3
    cm)
  • 80 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 limone la scorza
    grattugiata
  • 730 g di acqua
  • 100 g di vino bianco
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 4 pizzichi di pepe macinato
  • 150 g di spinacini
  • 2 cucchiai di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 491.4 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1826.4 kJ / 436.5 kcal
Vetten 11.9 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 65.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...