Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di scalogno
of 1 spicchio di aglio - 1 rametto di rosmarino, lavato ed asciugato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di carota, tagliata a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di sedano, tagliato a pezzi (3-4 cm)
- 180 g di ceci bianchi, in scatola
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pasta integrale corta (es. maccheroni, penne, ecc...)
- 60 g di gamberetti, freschi, pelati (optioneel)
- olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Ragù di lenticchie
1sa 30 dk
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Burro al pomodoro
5min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Cubetti di frittata con broccoli
Geen beoordelingen