Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di scalogno
of 1 spicchio di aglio - 1 rametto di rosmarino, lavato ed asciugato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di carota, tagliata a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di sedano, tagliato a pezzi (3-4 cm)
- 180 g di ceci bianchi, in scatola
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pasta integrale corta (es. maccheroni, penne, ecc...)
- 60 g di gamberetti, freschi, pelati (optioneel)
- olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Curry verde di pollo
55min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Linguine ai gamberoni
30min
Chili con cervelat
1 Std.
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Peperoni con tofu e fagioli
1 Std.
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min