Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porro, a rondelle (solo la parte bianca)
- 150 g di carote, affettate grossolanamente
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame chorizo, a fette
-
750
g di brodo
of 750 g di acqua con 2 cubetti di dado per brodo - 200 g di patate, a dadini
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di ceci, cotti, in scatola, lavati e scolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Minestrone con ceci
40 min
Curry verde di pollo
55min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Insalata greca
25min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Pollo alla pechinese
No ratings
Orzo alla mediterranea
1h
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Manzo alla Stroganoff
45min
Spezzatino alla zurighese
50min