Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 10 g di foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
Sugo di olive e pomodori
- 70 g di Pecorino romano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori perino, tipo San Marzano pelati a cubetti (2-3 cm)
of 400 g di pomodori pelati a cubetti (2-3 cm) - 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di olive nere, denocciolate a metà
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1j 25 menit
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Torta di mele
1j
Rotoli di sushi vegetariani
Geen beoordelingen
Tagliatelle ai funghi
1j
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Trenette al pesto
45 Min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1 Std. 15 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 Min