Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno alla ricotta
-
100
g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
of 100 g di ricotta salata, a pezzi (2-3 cm) - 100 g di mascarpone
- 250 g di ricotta fresca vaccina, ben scolata dal siero
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
Sugo alle melanzane
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavata ed asciugata
- 500 g di melanzane, a dadini (1-2 cm)
- 20 g di pomodori, a dadini (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per decorare
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 Min
Pesto di basilico
10 min
Chutney di zucca e albicocche
Geen beoordelingen
Bibita ACE
6 Min
Risotto alla milanese
30 min
Polpette al sugo
45 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Zuppa di zucca
35 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Verdure stufate
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min