Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- 500 g di peperoni gialli, privati dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto (tempo di cottura 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (per 0,5 l)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino con rametti
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Risotto al pomodoro con basilico
30 dk
Risotto salame e piselli
30 dk
Risotto zucca e pancetta
25min
Risotto ai pomodori con burrata
30 dk
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Risotto ai peperoni
40min
Risotto funghi e scamorza
45 dk
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 dk
Risotto alla milanese
30 dk
Pesto di basilico
10min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 Std. 15 Min
Purè di patate nature
55 Min