Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
-
4
filetti di rombo (120-200 g l'uno)
of 4 filetti di pesce bianco (120-200 g l'uno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a fette (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al burro
50min
Purè di patate nature
55 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 Std.
Sorbetto veloce di frutta fresca
5 Min
Insalata di ravanelli e spinaci
15 Min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Orata al sale
40min
Curry di pesce kerala
30min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Keine Bewertungen
Orata in crosta di sale
35min