Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 300 g di verdure per minestra (ad es. carote, sedano rapa, porro), a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di pomodori, tagliati a metà
- 1 scatola di pomodori (400 g)
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 20 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 3 rametti di foglia di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al pomodoro
40min
Salsa al pomodoro
40min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Crema inglese
15min
Torta di pere e vino Porto al vapore
Keine Bewertungen
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Meringhe affogate
40min
Salsa al pomodoro
25min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40min
Peperonata all'orientale con funghi
25min
Torta di mele facile
45 min
Polpette di carne in salsa di funghi
35min