Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1óra
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Panpepato lucernese
55min
Knöpfli
50min
Frittata
35 min
Flammkuchen con patate
1h 30 min
Lasagne classiche
2óra
Frittata di zucchine
40 min
Cotechino e lenticchie
1óra
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di patate
1h 5min