Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Parmigiana al forno
1h 50min
Grittibänz dolci
2h 15min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Rösti alla bernese
40min
Insalata di pasta
35 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Quiche ai 4 formaggi
45min
Insalata arcobaleno veloce
10min