Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di formaggio Sbrinz, in Stücken (1 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di colza
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaio di farina
- 4 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2250 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 ¼ cucchiaini di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato, nach Belieben
- 400 g di pasta secca, tipo pipe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3094 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Salsa all'aglio
15 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Insalata di patate
1h 5min
Lasagne classiche
2 Std. 5 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Integratore per le difese immunitarie
5 Min