Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Funghi all'aglio
20 Min
Purea di patate
45 min
Insalata di patate
1hod. 5min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Polpette al sugo
45 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Salmone con asparagi e grano
40 min
Polpette in salsa spagnola
55 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Biscotti milanesini
3 Std.