Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di colza
- 30 g di aceto di mele
- 1 g di senape
- 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 2 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 500 g di acqua
- 500 g di fagiolini verdi, freschi, mondati
- 50 g di cipolla, tagliate in quattro
- 100 g di pancetta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45min
Condimento alla senape e aceto balsamico
Geen beoordelingen
Purè di patate
45min
Tiramisù
5h 40 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Birchermüesli
1h 10min
Insalata di patate
1h 5 min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Geen beoordelingen
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Biscotti milanesini
3hod.
Riso casimiro
45min