Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1 cm x 1 cm 4 cm)
- 2 pizzichi di pepe, macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi, freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of ½ dado di carne per brodo (per 0.5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (optioneel)
- prezzemolo fresco tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Cornetti con carne macinata
30min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Geen beoordelingen
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 Min
Millefoglie alle mele con zafferano
3h 15 min
Knöpfli
50min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di patate
1 godz. 5 min