Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella
15min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Besciamella
15min
Pesto di basilico
10min
Pizza Margherita
2h
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Polenta
1 Std.