Risotto ai funghi porcini con brie

Risotto ai funghi porcini con brie

4.1 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di mini brezel, salati
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
  • 800 g di acqua
  • 25 g di funghi porcini secchi
  • 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
  • 80 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cucchiaio di burro, non salato
  • 300 g di riso per risotto
  • 100 g di vino bianco, secco
  • 200 g di formaggio Brie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17 g
Calorieën 2247 kJ / 538 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...