Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 190 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Stelle alla cannella
1h 30min
Purè di patate
45min
Impasto per pizza
1h
Salsa ai lamponi
10 min
Insalata russa
1h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Pesto alla genovese
20 min
Risotto alla parmigiana
30min
Confettura classica
55min
Tiramisù
5h 40min
Impasto per pizza
1h