Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

5.0 54 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
1 bicchiere

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di basilico, fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bicchiere

Eiwitten 34 g
Calorieën 7741 kJ / 1848 kcal
Vetten 190 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...