Focaccia al rosmarino

Focaccia al rosmarino

3.9 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 300 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
    2 cucchiaini di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 420 g farina per pane
  • 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
  • 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 20 g di acqua
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1397 kJ / 334 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...