Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina per treccia
- 60 g di burro, a pezzi, freddo
- 15 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- farina per treccia per infarinare
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di panna
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1319 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45 min
Torta di carote argoviese
2h
Pane vodese con croce
13óra 30p
Ragù di lenticchie
1h 30min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Torta di mele con crumble
2h 30 min
Baguette
3h 45 min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Geen beoordelingen
Panpepato lucernese
55min
Bastoncini alle nocciole
1hod. 50min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Base per pizza
49h 30min