Apparaten en accessoires
Pane ticinese
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
10 porzioni
Ingrediënten
-
500 g di farina
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
300 g di acqua tiepida
-
25 g di olio di colza
-
1 cucchiaio di acqua
-
1 uovo sbattuto
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
7 g
Calorieën
861 kJ /
206 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Baguette
4 Std.
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Biscotti milanesi
3 Std.
Pane per toast
3 Std.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Pane paesano
3 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min