Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3h
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Torta di carote argoviese
2h
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Stelle alla cannella
1h 30min
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Torta di pane
1h 20 min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Crema Thermomix®
45min
Muffins con gocce di cioccolato
1h