Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3h
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Stelle alla cannella
1h 30min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10min
Besciamella
15 menit
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Brunsli di Basilea
8h 40 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h