Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Crostata al rabarbaro
55 Min
Torta al cioccolato e cocco
40 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Torta ai frutti rossi
1 Std. 15 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1h 20min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Biscotti milanesini
3u.