Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 70 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco, sbriciolato (ca. 30 g)
of 1 bustina di lievito secco (circa 7 g) - 30 g di zucchero
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 120 g di zucchero
- 20 g di burro, morbido
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere, a piacere
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2349 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso casimiro
45min
Integratore per le difese immunitarie
5 min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 min
Knöpfli
50min
Tiramisù
5h 40min
Pizza Margherita
2h
Läckerli di Basilea
1h 10min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Tartare di verdure
25min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.