Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 260 g di acqua, tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
- 500 g di farina
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- farina per infarinare
- 10 g di olio di oliva + q.b. per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano, secco
- 100 - 150 g di acciughe, intere, fresche
- 5 - 6 pomodorini, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Salame di cioccolato
3h 15 min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1 godz. 20 min
Vermicelles
3h 15 min
Tortine al formaggio
50min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Pizza diavola
Keine Bewertungen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Grissini
1 godz. 20 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min