Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
- 250 g di pomodoro fresco, senza semi e a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi, a fette
- 50 g di cuori di carciofo, sott'olio
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con curry alla giapponese
55 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pancake americani
40 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Focaccia con acciughe
Geen beoordelingen
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Geen beoordelingen
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15 min