Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
of ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane di frumento e farro
12h
Gnocchi di patate
1h 30min
Pane alle olive
2h 20min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Canestrelli
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane ticinese
1h 50min