Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 45min
1 pezzo

Ingrediënten

Preimpasto per pane
  • ⅛ g di lievito fresco (2.5 g)
    ½ cucchiaino di lievito secco
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sciroppo di malto d'orzo
    5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.2 g
Calorieën 2389 kJ / 571 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 115.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...