Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2h
Pane veloce
1h 15min
Pane per toast
16h
Farina integrale
5 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15min
Pane rustico
2h
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane paesano
3 godz.