Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Panini Pita
2 Std.
Pane rustico
2 Std.
Stufato di manzo con patate e pasta
No ratings
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane ticinese
1h 50min
Pane paesano
3 Std.
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2 Std. 30 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane veloce
1h 15min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min