Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane di frumento e farro
12h
Pane veloce
1sa 15 dk
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Panini di San Gallo
26hod. 30min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Frittelle di carnevale
1h 10 min
Panini Pita
2 Std.
Preimpasto per pane
24óra 30p
Pane rustico
2 Std.
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane paesano
3h