Pane rustico

Pane rustico

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
35 fette

Ingrediënten

  • 600 g di chicchi di grano
  • 320 g di acqua, fredda
  • ¾ di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)
  • 200 g di latticello
  • 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 3 g
Calorieën 291 kJ / 70 kcal
Vetten 0 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...