Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Pane paesano
3 Std.
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1h 45min