Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
of 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane di segale vallesano
10 Std.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Preimpasto per pane
24u. 30min
panini al latte
2h 5min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Pane rustico
2 godz.
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2 godz.
Burro
Geen beoordelingen
Panini integrali per hamburger
Geen beoordelingen