Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
of 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4h
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Pane di frumento e farro
12 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane di segale vallesano
10 godz.
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane paesano
3u.