Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
Impasto
- 220 g di farina bianca
- 85 g di burro, non salato, a cubetti (2 cm)
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
- 50 g di mandorle
- 600 g di albicocche, tagliate in quattro
- ½ stecca di vaniglia
- 50 g di zucchero
- 200 g di panna acida
- 100 g di latte
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3116 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Torta di mele
1óra
Besciamella
15 min
Torta di mele
1óra
Crocchette di patate a faccina
2h 5min
Impasto per pizza
1óra
Besciamella
15 min
Torta di mele
1h 30 min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35min
Pasta frolla
2h 5min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Marmellata di fragole
1h 5min
Crostata di marmellata
1óra 10p