Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45 min
Pane ticinese
1hod. 50min
Pane vodese con croce
13óra 30p
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
panini al latte
2h 5 min.
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Pane veloce
1h 15min
Pane rustico
2h
Pizza margherita
2h 10min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min