Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Crostata di marmellata
1óra 10p
Pane per toast
3 Std.
Torta di mele
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane di frumento e farro
12j
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane alle olive
2h 20min
Pane ticinese
1h 50min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane rustico
2h
Pane bigio in casseruola
2h 25min