Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Gnocchi di patate
1h 15 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Pane veloce
1h 15 min
Pane alle olive
2h 20min
panini al latte
2h 5min
Pane ticinese
1h 50 min
Pane a torciglione veloce
40min