Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
of 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
of ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
of 20 g di strutto - 15 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane paesano
3 Std.
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Focaccia con pomodori
40min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Impasto per pizza
1h
Pane di frumento e farro
12 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pane veloce
1u. 15min