Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
of 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
of ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
of 20 g di strutto - 15 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Pane al latte
2h 20 min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane al latte
2h 20 min
Pane rustico
2h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Pane paesano
3 Std.
Focaccia di patate
2u. 50min
Pizzette
1h 20 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane a torciglione veloce
40 min