Apparaten en accessoires
Pane alle olive
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
6 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di olive nere snocciolate
-
100 g di latte tiepido
-
1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo2 cucchiaini di zucchero
-
½ bustina di lievito secco, (4 g)½ cubetto di lievito fresco (12-13 g)
-
200 g di acqua
-
500 g di farina + q.b.
-
20 g di strutto20 g di olio di oliva
-
15 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
1627 kJ /
389 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
66.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Idee gustose
156 recepten
Zwitserland
Zwitserland