Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di latte
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g farina per pane
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane per toast
3 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pane per toast
3 godz.
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane per toast
16h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2 Std. 5 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min