Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
of 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico
2 Std.
Biscotti alle mandorle
40 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane paesano
3 godz.
Plumcake all'arancia
1 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min