Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina
- 150 g di burro, freddo a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 - 50 g di acqua
- 800 - 1000 g di mele (per es. Golden), sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di zucchero
- 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere
- Farina, per il piano di lavoro
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 40 g di pangrattato
Ultimare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto
- 1 cucchiaio di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di carote argoviese
2 Std.
Torta di mele
1h
Quiche di asparagi
1h
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 Std. 15 Min
Lasagne
2 Std.
Torta di mele
1h 30min
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Plumcake al cioccolato e zenzero candito
1h 30min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Torta di ricotta
50min
Purea di patate
45 Min
Crostata di marmellata
1h 10min