Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta frolla come da ricetta base
- 150 g di mandorle tostate
- 150 g di zucchero
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 50 g farina + q.b.
-
1
cucchiaino zucchero vanigliato fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 250 g di confettura di albicocche (o gusto a piacere)
- 40 g di mandorle affettate a lamelle, tostate (optioneel)
- Voeding
- per 1 fette
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Risi e bisi
35 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Polenta
1 godz.
Torta della nonna
4 Std.
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Mini calzoni
1 Std. 20 Min
Panna cotta
6ωρ. 10 λεπτ.
Canestrelli
Geen beoordelingen
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.