Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 180 g di latticello
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
- 80 g di mozzarella sgocciolata, in quarti
Terminare la preparazione
- 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tè alla cipolla e mela
15 min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Involtini di carne con verdure
1 godz.
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Pizza quattro stagioni
Brak ocen
Pizza alla romana
Brak ocen
Pizza capricciosa
1h 35 min
Trancetti croccanti al cioccolato
Brak ocen
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9 Std. 15 Min
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen
Millefoglie alle mele con zafferano
3 Std. 15 Min
Torta salata al salame e formaggio
2h 10min