Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga, sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 cuori di carciofo, sott'olio, tagliati a spicchi
- 50 g di funghi, sott'olio
- 50 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di mele
1h 15min
Pizza quattro stagioni
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Farina di cereali o legumi
Geen beoordelingen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Pane al latte
2sa 20 dk
Risotto alla parmigiana
30 min
Pizza Margherita
2sa
Focaccia di patate
2h 50min
Gnocchi di patate
1h 15min
Focaccia alle olive
2sa 20 dk
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min