Apparaten en accessoires
Preimpasto per pane
Voorbereiding. 5min
Totaal 24u. 30min
100 g
Ingrediënten
-
⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g farina per pane
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.36 g
Koolhydraten
50.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette con thermomix
198 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Impasto per pizza
1u.
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Pane rustico
2u.
Pane alle olive
2u. 20min
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Burro
40min
Panini di San Gallo
26u. 30min
Biberli dell'Appenzello
2u. 20min
Pizzette alle erbe aromatiche
Geen beoordelingen
Pane tipo ciabatta
1u. 45min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Confettura classica
55min