Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
- 250 g di acqua
- 500 g farina per pane
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane paesano
3 Std.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pasta all'uovo
1ωρ.
Crema pasticcera
15 λεπτ.
Pane rustico
2 Std.
Impasto per pizza
1ωρ.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Savoiardi morbidi
40 Min
Pane di frumento e farro
12 Std.
Maionese
10 λεπτ.
Pane integrale
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24h 30min